top of page
Om mig! 

Mitt namn är Josefin Holmgren & jag driver Blossom - kropp & själ sedan Maj 2019. Jag blev utbildad makeupartist, spaterapeut, hårstylist & klädstylist i juni 2019. I Oktober utbildade jag mig vidare till nagelterapeut & lash lift artist i November 2019, brow lift artist i Juli 2020 & sugarista i Mars 2021.

Ekologiska & naturliga produkter ligger mig varmt om hjärtat och jag sprider mer än gärna min kunskap vidare! Jag är väldigt petig och ställer höga krav på de märken som jag tar in på salongen, allt för att du alltid ska få med dig riktigt bra produkter hem! 

Jag är väldigt färgglad, noggrann & fantasifull som person. Färg, glitter, diamanter, målning & småpyssel är så kul! Älskar att hjälpa människor och få de att må bra kanske i form av en massage för att få igång lite blodcirkulation, snygga naglar eller bra produkter, för både dig & miljön!

 

Inget värmer i hjärtat så mycket som när ni går ut genom dörren med ett leende på läpparna!

Hos mig vill jag att du ska känna & veta att just DU är viktig! Ta hand om dig själv & våga unna dig saker som du tycker är extra lyx! Återhämtning, ensamtid & den lilla vardags lyxen ger så mycket energi till att klara av vardagen!

Blossom - kropp & själ är min stora dröm och att få jobba med allt jag älskar att göra + att få träffa så många fina människor!

Välkomna till mig!

             Josefin

Portfolio 
bottom of page